Dakopbouw om meer ruimte te creëren?

Kies voor dakopbouw of een dakkapel voor een complete nieuwe verdieping

Dakopbouw kan er voor zorgen dat u een complete extra verdieping krijgt bovenop uw bestaande woning. De meest bekende vorm van dakopbouw is de dakkapel, maar er is veel meer mogelijk. U kunt zelfs een complete nieuwe verdieping op uw huis plaatsen. Er wordt vaak gekozen voor dakopbouw wanneer er meer ruimte gewenst is, maar men niet wilt inleveren op de ruimte in de tuin.

Dakopbouw schuin dak

Extra leefruimte creëren bovenop uw bestaande woning

Een extra verdieping op uw bestaande huis kan uw snel de gewenste ruimte geven zonder dat u moet verhuizen. Een extra verdieping wordt ook wel zolder opbouw genoemd. Om dit te mogen doen zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Voor de meeste aanvragen voor een opbouw is er een omgevingsvergunning nodig.

Vergunning voor de opbouw van uw dak

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan als het gaat om vergunningaanvragen. Er zijn een aantal zaken die de gemeente belangrijk vind. Wij kennen de procedures en willen u graag helpen om de beste kans te maken op uw vergunning. In eerste instantie is de meest belangrijke vraag: staat de woning een opbouw toe? Wanneer dit kan, kunnen we het traject gezamenlijk starten.

Overweegt u een opbouw van uw dak?

Vraag dan bovenaan de rechterkant van de website een offerte aan bij Timmerbedrijf HaBo. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen en aan te geven dat het om de opbouw van uw dak gaat. Wij zullen dan binnen 24 contact met u opnemen. Mogelijke vragen kunnen we dan direct beantwoorden. Wij helpen u graag verder.

 

VRAAG vrijblijvend een
OFFERTE AAN

Postadres

Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen

Telefoon

050 54 92 842
06 50 51 3393

Interesse in houtskeletbouw?
Kijk hier!

Nieuwbouw UngersmaHOUTSKELETBOUW

Verbouw UngersmaAARDBEVINGSSCHADE

Renovatie UngersmaUITBOUW

     Onderhoud UngersmaONDERHOUD

Bevingsschade UngersmaDAKWERK

    Voegen UngersmaDAKOPBOUWEN

Timmerbedrijf Habo  050 54 92 842  |  06 50 51 3393

E-mail

info@timmerbedrijfhabo.nl

Timmerbedrijf Habo
Timmerbedrijf HaboTimmerbedrijf Habo
Timmerbedrijf Habo